Rispoli, tradició rellotgera italiana des del 1940

Més de 25 anys brindant un servei honest

La nostra passió per la precisió i l’excel·lència a la rellotgeria ens ha guiat des del 1940. Com a Centre de Servei Certificat per Swatch Group, ens dediquem a cuidar el teu rellotge amb un servei directe i personalitzat.

Sobre Rispoli

Ens distingim per l’ús exclusiu de peces originals a les nostres reparacions, una pràctica que no només assegura la qualitat del nostre treball, sinó que també preserva el valor del teu rellotge. Com a Centre de Servei Certificat per Swatch Group, ens dediquem a mantenir el teu rellotge en perfectes condicions.

Rispoli Centre de Reparació de Rellotges
Sobre Rispoli

Qui som

Som una empresa amb profundes arrels a Nàpols (Itàlia), fundada el 1940 en un petit taller de rellotgeria a aquesta mateixa província. Trenta-sis anys més tard, el 1976, va néixer Diego Rispoli, que des de la seva més tendra infància va despertar una gran passió per l’art de la rellotgeria.
Només tres anys després del naixement de Diego, la nostra empresa va experimentar un notable ascens en traslladar-nos al cor de Nàpols i començar a oferir serveis tècnics oficials per a algunes de les firmes rellotgeres més respectades del món.

El 1998, vam fer el gran salt de traslladar-nos a Roma, i des de llavors hem mantingut dos Tallers de Rellotgeria en ple funcionament. La nostra passió ens va portar fins a Vilafranca del Penedès el 2017, on, moguts per l’amor i el desig de continuar la tradició familiar, obrim un altre Taller de Rellotgeria.

Tot i els desafiaments plantejats per la pandèmia del COVID, seguim compromesos a oferir la mateixa qualitat de servei, un tracte proper i personalitzat per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Què opinen sobre Rispoli

[trustindex no-registration=»google»]

100%

Satisfacció dels clients

28

Anys d’experiència

24

Mesos de garantia

"Con Rispoli tendrás la extraordinaria sensación de que tu reloj está en buenas manos"